Teijon kansallispuiston avajaiset onnistuivat hyvin! Valokuvia kansallispuiston avajaisista 16.2.2015


Teijon kansallispuiston avajaiset vietettiin erittäin kauniissa säässä 16.2.2015. Luontokeskuksen maastossa oli runsaasti ihmisiä ja autoja, varmasti enemmän kuin koskaan aiemmin ja ehkä enemmän kuin koskaan tulee olemaan. Avajaissanat lausui ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen. Mukana oli puiston valmisteluun keskeisestri vaikuttanut edellinen ympäristöministeri Ville Niinistö. Puiston kansanäänestykseen perustuva tunnuseläin paljastettiin myös. Ympäristöministerille annettiin oma nimikkolinnunpönttö puistoon. Alueen yritykset esittäytyivät. . Avajaisviulukonsertto, klikkaa FB-video tästä. Ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasosen avajaispuhe FB-videona tästä (tai klikkaamalla ao. kuvaa). . . . . . Aluekehittämistä ja reittisuunnittelua, RD Esite taskuun. . Extreme Fun, ohjelmapalvelua . Varjoliitokauppa, Teijo: http://airsport.fi/ WP_20150216_013 . WP_20150216_032 . WP_20150216_038  Ruukin kehräämö ja puoti WP_20150216_034 Extreme Fun ohjelmapalvelua . . . WP_20150216_026  Yle ja Teijon kansallispuisto . Ks. lisää kuvia Teijon kansallispuiston avajaisista:

Retkipaikka

Teijon kansallispuiston Facebook-sivut:

https://www.facebook.com/teijokp

Teijo-aiheisia artikkeleita:

Suomi voi oppia Teijon alueen kylistä: mm. yhteen hiileen puhaltaminen ja näkemyksellisyys mihin ollaan menossa henkivakuutuksia
RD Aluekehitys ja Teijon alueen kylät Vuoden Kylä 2011
Salon kaupunkiin kuuluva TEIJO VALITTIIN VUODEN KYLÄKSI!
Salo, Nokia-ilmiö ja Fjalar Nordell opettavat
Ennakointitoiminnan arviointi: Salon Seudun Alueellinen ennakointi 2006-2008 -toiminnan arviointi

Myös näissä kerrotaan Teijosta:

Kirjan vuosi 2015 tapahtuma Oulussa, presidentin suojelema: ”Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn hyväksi” kirjan esittelytilaisuus oli 20.2.2015
SUOMEN VISIO YOUTUBESTA KAHDESSA MINUUTISSA, 31.12.2013
Finlandia-Hymni byromusikaali, 31.12.2014

— Sivun valokuvat ja linkkien videot, Yrjö Myllylä.

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, 9.1 Matkailu, METODI, O. YHDYSKUNTASUUNNITTELU JA MAANKÄYTTÖ Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s