Helsinki Climate Forum: Arctic Urgency 28.9.2013, panelistin kokemuksia


IPCC:tä 12 vuotta pääjohtajan palvellut Rajandra K. Pachauri jättää tehtävänsä.

Linkissä kuvakooste Helsinki Climate Forum: Arctic Urgency 28.9.2013 tapahtumasta. 

.

Nobel-palkittu IPCC:n pääjohtaja Rajendra K. Pachauri ja Pohjoisen ja arktisen ulottuvuuden viitekehyksessä tutkimussovelluksia yli 20 vuotta tehnyt yhteiskuntamaantieteilijä ja tulevaisuuksientutkija Yrjö Myllylä
RD Aluekehitys Oy:stä (www.rdaluekehitys.net). Kuva illallisen päätteeksi, johon illalliselle osallistui myös presidentti Tarja Halonen, Ilmatieteen laitoksen pääjohtaja, ym. alan vaikuttajia Suomesta. Pachaurille Myllylä luovutti tämän UM 2008 julkaisun.

.

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 5. Koillisväylä, Arktinen meriteknologia, 6. Kaivostoiminta, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, METODI, O. YHDYSKUNTASUUNNITTELU JA MAANKÄYTTÖ Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s