Industrial, Logistic and Social Future of the Murmansk Region – Summary of the Doctoral Dissertation by Yrjö Myllylä


Industrial, Logistic and Social Future of the Murmansk Region – Summary of the Doctoral Dissertation by Yrjö Myllylä.

On ajankohtaista julkaista Arktisen meriteknologian ennakointihankkeen tuloksia englanniksi. Julkaisusta Arktisen meriteknologian ennakointi (Uudenmaan ely-keskuksen julkaisuja 13/2013) tulisi laatia suppeampi noin 50 sivun päättäjäversio kansainväliseen viestintään. Hanke voisi toteutua yhteistyössä yritysten kanssa vuoden 2008 mallin mukaan, jolloin tulokset julkistettiin ulkoasiainmnisteriön sarjassa tavoitteena tukea mm. ulkomaankauppaministerin vienninedistämismatkoja (ks. yllä oleva linkki).  Mallissa UM tarjosi foorumin ja yritykset tukivat julkaisutyötä sponsoroimalla.  Tällä kertaa sarja voisi olla sama tai vaikkapa työ- ja elinkeinoministeriön sarja. Mikäli yrityksenä asia kiinnostaa, ota yhteyttä, asia voisi siten saada tarpeellisen kipinän ja edetä toteutukseen. Esitys on alla olevien hanke-esitysten 9. ja 15 mukainen.

Ks. myös

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 5. Koillisväylä, Arktinen meriteknologia, 6. Kaivostoiminta, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, 9.2 Kauppa, rakentaminen, ICT, hyvinvointi, palvelut, IN ENGLISH Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s