”MURROSAJAN ’FILOSOFIA’ JA UUDEN SUKUPOLVEN TOIVO JA MAHDOLLISUUDET”


.

Yksi suunnistusväline murrosajassa on Delfoi-menetelmän ammattimainen soveltaminen. Delfoi-menetelmän juuret ovat II MS:ssa ja tutkan keksimisessä. RD Aluekehitys on Delfoi-menetelmän kokeneimpia soveltajia Suomessa, jonka osaamisen hyödyntäminen koituu tilaajan, tilaajaorganisaation, kohdealueen ja koko Suomen hyödyksi. Ks. EU palkitsi public-private -yhteistyömallin tai vaikkapa Arktisen meriteknologian ennakointihanke.

 

”MURROSAJAN ’FILOSOFIA’ JA UUDEN SUKUPOLVEN TOIVO JA MAHDOLLISUUDET”.

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 5. Koillisväylä, Arktinen meriteknologia, 6. Kaivostoiminta, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, 9.1 Matkailu, 9.2 Kauppa, rakentaminen, ICT, hyvinvointi, palvelut, O. YHDYSKUNTASUUNNITTELU JA MAANKÄYTTÖ. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s