Helsinki Climate Forum: Arctic Urgency 28.9.2013, panelistin kokemuksia


Tilaisuudessa puhui myös Nobel-palkittu IPCC:n pääjohtaja Rajendra K. Pachauri ja Pohjoisen ja arktisen ulottuvuuden viitekehyksessä tutkimussovelluksia yli 20 vuotta tehnyt yhteiskuntamaantieteilijä ja tulevaisuuksientutkija Yrjö Myllylä RD Aluekehitys Oy:stä (www.rdaluekehitys.net, ks. myös http://helsinkiclimateforum.org/www/en/programme-speakers). Kuvassa menossa keskustelu / Discussion panel: Natural Resources or Environmental Protection. Professori Myles Allen pitää ensimmäisen puheenvuoron videoitse Oxfordin yliopistosta ja muut panelistit kuuntelevat. Koordinaattori Tom Henriksson ohjailee tilannetta.

Helsinki Climate Forum: Arctic Urgency 28.9.2013, panelistin kokemuksia.

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 5. Koillisväylä, Arktinen meriteknologia, 6. Kaivostoiminta, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, 9.1 Matkailu, 9.2 Kauppa, rakentaminen, ICT, hyvinvointi, palvelut, O. YHDYSKUNTASUUNNITTELU JA MAANKÄYTTÖ Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s