”Yhteen hiileen verkostotilaisuus Salon Astrum-keskuksessa 15.5.2013”


Saloran entinen pääkonttori, keskeinen osa Nokia-tarinaa, toimii nyt monipuolisena Astrum-keskuksena tiloiltaan paikallisen yrittäjän uudistamana ja useiden yrittäjien toimiessa erilaisissa palveluntuottajatehtävissä. Pyydän talon esittelyä ja ihmettele Suomen teollisuuden lkähistoriaan vaikuttaneita tekijöitä.

Yhteen hiileen verkostoitumistilaisuus Salon metallialan yrityksille pidettiin Salora-neuvottelusalissa Astrum-keskuksessa. Valokuva ja Copyright: Yrjö Myllylä.

Aluekehitys RD Info: Yhteen hiileen verkostotilaisuus Salon Astrum-keskuksessa 15.5.2013.

Saloran entinen pääkonttori, keskeinen osa Nokia-tarinaa, toimii nyt monipuolisena Astrum-keskuksena tiloiltaan paikallisen yrittäjän uudistamana ja useiden yrittäjien toimiessa erilaisissa palveluntuottajatehtävissä. Pyydän talon esittelyä ja ihmettele Suomen teollisuuden lähistoriaan vaikuttaneita tekijöitä, kuten sitä että Nokia-ilmiöksi muuttuneen yrittäjä Fjalar Nordellin Salorassa radiopuhelin kuului perustuotevalikoimaan vuodesta 1963 – kiitos julkisten tilausten pitkien etäisyyksien maassa.

 

Nokian juurilla Saloran Astrum-keskuksessa. Kuvassa Saloran tuotevalikoimaa: radioita, steteroita ja televisioita. Radiopuhelin oli tuotevalikoimassa vuodesta 1963 ja muodosti lähtökohdan Nokia-tarinalle.

Nokian juurilla Saloran Astrum-keskuksessa. Kuvassa Saloran tuotevalikoimaa: radioita, steteroita ja televisioita. Radiopuhelin oli tuotevalikoimassa vuodesta 1963 ja muodosti lähtökohdan Nokia-tarinalle.

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 5. Koillisväylä, Arktinen meriteknologia, 6. Kaivostoiminta, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, 9.1 Matkailu, O. YHDYSKUNTASUUNNITTELU JA MAANKÄYTTÖ Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s