Talouselämän Tebatti: ”Ratkaisu työvoimapulaan on aluetason yhteistyö”


Yrjö Myllylä ja Jouni Marttinen kirjoittavat Talouselämässä 11.9.2021: Ratkaisu työvoimapulaan on aluetason yhteistyö – ”Marinin hallitus onkin tehnyt oikean päätöksen”.

___

Saman käsikirjoituksen pohjalta on muokattu myös seuraavat artikkelit:

Myllylä, Yrjö & Jouni Marttinen (2021). Ratkaisu työvoimapulaan löytyy aluetason yhteistyöstä. Turun Sanomat 11.9.2021. Saatavissa: https://www.ts.fi/lukijoilta/5421362 .

Myllylä, Yrjö & Jouni Marttinen (2021). Puheenvuoro: Työvoimapulaan pitää etsiä tehokkaammin ratkaisuja paikallisesti ja alueellisesti. Suomen Kuvalehti, 1.10.2021. Saatavissa: https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/puheenvuoro-tyovoimapula-voisi-helpottaa-jos-ratkaisuja-etsittaisiin-paikallisesti-ja-alueellisesti/ .

Myllylä, Yrjö & Jouni Marttinen (2021). Ratkaisu työvoimapulaan löytyy aluetason yhteistyöstä. Ilkka-Pohjalainen, 22.9.2021. Saatavissa: https://ilkkapohjalainen.fi/mielipide/yleisolta/lukijoilta-ratkaisu-tyovoimapulaan-loytyy-aluetason-yhteistyosta-1.17346902 .

Myllylä, Yrjö & Jouni Marttinen (2021). Ratkaisu työvoimapulaan on aluetason yhteistyöt – ”Marinin hallitus onkin tehnyt oikean päätöksen”. Talouselämä, Tebatti, 11.9.2021. Saatavissa: https://www.talouselama.fi/uutiset/tebatti-ratkaisu-tyovoimapulaan-on-aluetason-yhteistyo-marinin-hallitus-onkin-tehnyt-oikean-paatoksen/ffb343a8-56e2-43b3-8d0f-ac869e292c66 .

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 5. Koillisväylä, Arktinen meriteknologia, 6. Kaivostoiminta, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, 9.1 Matkailu, 9.2 Kauppa, rakentaminen, ICT, hyvinvointi, palvelut, METODI Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s