RD Julkaisut ja referenssit 2015


RD Aluekehitys Oy, julkaisut ja referenssit 2015

Yrjö Myllylän julkaisuja ja referenssejä 2015:

TUTKIMUSARTIKKELIT

(Korkeatasoiset tieteelliset referee-artikkelit tai keskustelupuheenvuorot)

2016 julkistetut:

TUTKIMUSRAPORTIT

LEHTI- ASIANTUNTIJA-ARTIKKELIT

MEDIAHAASTATTELUT

2016 ennakkotieto:

KOULUTUSTILAISUUDET

  • Arktisen toiminnan edistäminen Pohjois-Pohjanmaalla. Arktinen liike-, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta Pohjois-Pohjanmaalla-hanke. Workshop, Aika: 10.6.2015, klo 8.30–12.00, Paikka: Oulun yliopisto, Ympäristötietotalo, YTT Yrjö Myllylä. <https://yrjomyllyla.wordpress.com/koulutustilaisuuksia/>
  • MERMAID-työpaja 1 ja 2 1.4.2015, 28.10.2015 Helsinki, Ilmatieteen laitos. YTT Yrjö Myllylän MERMAID-hankkeen skenaariotyöpajan asiantuntijana toimiminen. Tilaajana Ilmatieteen laitos, Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutti, Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti ja Turun yliopiston Brahea-keskuksen Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus / Valtioneuvosto.

BLOGIARTIKKELEITA

Mm. seuraavissa yhteensä useita kymmeniä:

Tuettavat sivut:

Ennakkotieto, perustetut sivut 2016

MUUT:

Toimintaa RD Aluekehityksen yrittäjänä:

ym.

Katso myös:

 

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 5. Koillisväylä, Arktinen meriteknologia, 6. Kaivostoiminta, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, 9.1 Matkailu, 9.2 Kauppa, rakentaminen, ICT, hyvinvointi, palvelut, METODI, O. YHDYSKUNTASUUNNITTELU JA MAANKÄYTTÖ Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s