Vuoden 2014 pyöräilyteko-palkinto ”Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn hyväksi” kirjan kirjoittajalle Mauri Myllylälle


mediaoulu.fi, 11.2.2015, Mirja Rintala

Mauri Myllylälle Vuoden pyöräilyteko-palkinto

.

Vuoden 2013 lopussa perustettu Oulun polkupyöräilijät ry aloittaa Vuoden pyöräilyteko -palkintojen jakamisen. Vuoden 2014 tekona palkitaan Oulun pyöräilykaupunkikehitykseen olennaisesti vaikuttanut liikenneinsinööri Mauri Myllylä.

Myllylä on tehnyt elämäntyönsä Oulun kaupungin liikennesuunnittelusta ja sittemmin koko kuntatekniikasta vastaavana henkilönä. Hän on jatkanut opintojaan Suomessa ja USA:ssa ja toiminut opettajana Oulun yliopistossa ja koulutustilaisuuksissa kotimaassa ja ulkomailla.

Oulun Polkupyöräiljät OUPO Ry lahjoitti Oulun parhaimman polkupyöräreitin värikollaasin. Taitelija on tunnettu oullainen sarjakuvataiteilija Xxxx Xxxxx (Nimi lisätään myöhemmin).

Oulun Polkupyöräiljät OUPO Ry lahjoitti Oulun parhaimman polkupyöräreitin värikollaasin. Palkinnon saanut Mauri Myllylä esittelee sitä Vaikuttaminen kävelyn ja pyöräilyn hyväksi kirjan esittelytilaisuudessa 20.2.2015 Oulussa. Taitelija on tunnettu oululainen taiteilija Xxxx Xxxxx (Nimi lisätään myöhemmin).

Ks. koko uutinen tästä linkistä http://mediaoulu.fi/2015/02/mauri-myllylalle-vuoden-pyorailyteko-palkinto/

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, 9.1 Matkailu, METODI, O. YHDYSKUNTASUUNNITTELU JA MAANKÄYTTÖ Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s