Sponsorointimahdollisuus yrittäjyyden ja aluekehittämisen puolestapuhujille


Artikkelimme Jari Kaivo-ojan kanssa sai julkaisupäätöksen viime viikolla ja odotamme sen valmistumista julkisena artikkelina:

”Integrating Delphi methodology to some classical concepts of the Boston Consulting Group framework: Arctic maritime technology BCG Delphi
foresight – A pilot study from Finland”

Nyt mahdollisuus sanoa, mitä ajattelee yrittäjyydestä käytännössä ja sponsoroida vastinetta vastaan. 4 vuotta talkoilla tekemämme artikkeli hyväksyttiin korkeatasoiseen tieteelliseen julkaisuun European Journal of Futures Research. Siinä RD Aluekehitys Oy:n yrityksen ja yrittäjän käytännössä vuodesta 2000 soveltama Delfoin yhteensovittaminen Bostonin Consulting Groupin tuoteportfoliomatriisiin kuvattiin ja osoitettiin miten BCG analyysin laatu paranee toteutuksessa. Pilottihankkeena pidettiin erityisesti Arktisen meriteknologian ennakointia ja väitettiin, että siinä sovellettu BCG analyysi ja sen tulokset sekä sen viestintä osaltaan vaikutti telakkateollisuuden arvon nousuun meriklusterin lypsylehmän rooliss (TEM päätyi 2013 näkemykseen kilpailukykytyöryhmässään mm. kalvojensa perusteella, että laitevalmistjat etc. ovat veturi).

Yrittäjänä Jari Kaivo-ojan kanssa olen kirjoittanut artikkelin. Kiitos Jarin, että tämä tuli mahdolliseksi. Artikkeliin jatkossa viittaaminen tuo rahaa yliopiston kassaan opetusminsterin kautta, ei minun. Rahaa tulee oletettavasti moninkertainen määrä alla oleviin sponsorointitiedusteluihin verrattuna. Olen nyt RD Aluekehitys Oy:n tuella satannut melkoisesti myös rahaa, jotta 4 vuoden artikkeli on saatu.

OLISIKO JOLLAKIN HALUA, ESIMERKIKSI YLIOPISTOLLA, JONKA NIMEÄ TUON ARTIKKELISSA ESILLE TAUSTANA, TAI YKSITYISELLÄ HENKILÖLLE, YRITYKSELLÄ, TUKEA ARTIKKELISTA ERIPAINOSTEN OSTOA JA SAADA VASTINEEKSI ERIPAINOKSIA (oletettavasti n. 20-25 sivuisia, sis. 4 värikuvaa). ESIMERKIKSI

  • 300 €, 20 KPL,
  • 500 €, 50 KPL.

ILMAN TÄHÄN TARJOUKSEEN REAGOIMISTA, ARTIKKELISTA EI OTETA ERIPAINOKSIA VAAN SE ON KÄYTETTÄVISSÄ VAIN SÄHKÖISESTI.

Artikkelin mallia voidaan soveltaa erityisesti aluekehittämisessä, klusterikehittämisessä ja yrityskehittämisessä. Sponsorointi auttaisi merkittävästi Suomen alueiden kehittymistä.

AIKAIKKUNA SPONSOROINTIIN ON VAIN HETKEN. KUN ARTIKKELI PAINETAAN LÄHIPÄIVINÄ, ON MYÖHÄISTÄ.

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit

yt. Yrjö Myllylä

p. 0500 450 578.

Sähköposti: ymy@saunalahti.fi,  yrjo.myllyla@aluekehitys.fi (tulossa)

Lue lisää, mistä artikkelin BCG-analyysin tuoteportfolianalyysissä on kysymys:

http://amtuusimaa.files.wordpress.com/2012/08/bcg-pp-20-8-2012-2-0.jpg?w=683&h=512

Esimerkki aiemmin sponsoroinnilla rahoitetutusta tutkimusjulkaisusta ja asiantuntija-artikkelista.

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 5. Koillisväylä, Arktinen meriteknologia, 6. Kaivostoiminta, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, 9.1 Matkailu, 9.2 Kauppa, rakentaminen, ICT, hyvinvointi, palvelut, METODI, O. YHDYSKUNTASUUNNITTELU JA MAANKÄYTTÖ Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s