Suomi Euroopassa, De Urbe Uloa 2009: Luoteis-Venäjän taloudellinen kehitys 2020-luvulle ja Pohjois-Suomen mahdollisuudet


 

De Urbe Uloa, Suomi Euroopassa. Kansakuntaa rakentamaan.

De Urbe Uloa, Suomi Euroopassa. Kansakuntaa rakentamaan.

.

Tilaisuuden järjestäjät ja rahoittajat: Oulun kaupunki, Oulun lääninhallitus, Pohjois-Pohjanmaan liitto, Oulun yliopisto, Suomen Kotiseutuliitto.

Tilaisuuden järjestäjät ja rahoittajat: Oulun kaupunki, Oulun lääninhallitus, Pohjois-Pohjanmaan liitto, Oulun yliopisto, Suomen Kotiseutuliitto.

.

Myllylä, Yrjö (2009). Luoteis-Venäjän taloudellinen kehitys ja Pohjois-Suomen mahdollisuudet. Presentation in De Urbe Uloa – Suomi Euroopassa seminar in Oulu 9.9.2009. University of Oulu, City of Oulu, Council of Oulu Region. State Provincial Office of Oulu, The Finnish Local Heritage Federation. Suomen Kotiseutuliiton julkaisuja A:23.   < http://rdaluekehitys.files.wordpress.com/2012/04/suomieuroopassa2009-ymy.pdf>(sisältää ohjelman)  <De Urbe Uloa_Myllylä_ 9.9.2009> (vain esitelmä)

De Urbe Uloa on esimerkillinen foorumi, josta voisivat muutkin kaupunkiseudut ottaa opikseen. De Urbe Uloa 2009 koko ohjelma ja koko julkaisu esitelmineen löytyy tästä linkistä.

__

Julkaisun De Urbe Uloa tapahtuma ja esitelmä pidettiin Oulussa Saalastin salissa 9.9.2009. Tapahtumaan liittyi myös vastaanotto Oulun lääninhallituksessa maaherra Eino Siuruaisen isännöimässä tilaisuudessa, josta ao. kuva. Hetkestä tekee historiallisen, että Suomen rakentamisessa keskeisessä roolissa olleet lääninhallitukset lakkautettiin vuoden vaihteessa. Maaherra Eino Siuruainen toimii myös Itä-Suomen yliopistossa kotiylipistossani maantieteen dosenttina. 

Kiitos järjestäjille ja Oulun lääninhallitukselle. Yrjö Myllylä.

Kiitos järjestäjille,  Oulun lääninhallitukselle ja illan isännälle maaherra Eino Siuruiaiselle. Yrjö Myllylä.

 

Aiheeseen liittyen esittelyä ja toinenkin kuva RD Aluekehitys Oy:n sivuilla.

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 5. Koillisväylä, Arktinen meriteknologia, 6. Kaivostoiminta, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, 9.1 Matkailu, 9.2 Kauppa, rakentaminen, ICT, hyvinvointi, palvelut, METODI, O. YHDYSKUNTASUUNNITTELU JA MAANKÄYTTÖ Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s