Mitä on yrittäjyys? RD Video


Yrittäjän päivän 5.9.2021 kunniaksi videoblogini aiheesta ”Mitä on yrittäjyys?”.

Tässä panokseni päivään, yrittäjyyden ja sen merkityksen tulkintaan. Minulta kysyttiin taannoin ”nostoja” yrittäjyyden teemasta Kymenlaakson yrittäjyysstrategian suuntaan, etenkin nuorten näkökulmasta, toivoen tulevaisuuksientutkijan näkökulmaa ja taustaa. Tein sen työn pohjalta blogiartikkelin ja juttelin asiat myös erikseen tälle videblogillle. Yrittäjyys on monipuolinen ilmiö. Tämä puheenvuoro on yksi näkemys yrittäjyydestä. Pääasia voisi olla, ettei tätäkään asiaa ymmärretä liian yksinkertaisesti vaan rikastutetaan ymmärrystä tästäkin aiheesta.

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 7. Logistiikka ja yhteydet, 9.1 Matkailu, 9.2 Kauppa, rakentaminen, ICT, hyvinvointi, palvelut, METODI Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s