Kauppalehti 11.3.2019: ”Tiede- ja innovaatiorahoitus yritysten ja alueiden avuksi”


Myllylä, Yrjö & Timo Kiviaho (2019). Tiede- ja innovaatiorahoitus yritysten ja alueiden avuksi.  Mielipide-kirjoitus, Kauppalehti 11.3.2019 (pdf).

”Julkinen tki-toiminta ei suoraan tuota vientiä eikä heijastu lähi­ympäristöön. Tämän osoittaa Nokia-esimerkin lisäksi se, että monien yliopistopaikkakuntien vienti on pientä.”

”Tutkimus- ja innovaatiopolitiikkaa on tarkistettava, ja sen on ­kytkeydyttävä jatkossa enemmän etenkin vientiteollisuuden ja seutukuntien tarpeisiin, kirjoittavat Yrjö Myllylä ja Timo Kiviaho.” Lue lisää 11.3.2019 Kauppalehdestä.

Kauppalehti 11.3.2019, Tiede- ja innovaatiorahoitus yritysten ja alueiden avuksi, kuva

Kauppalehti Riikka Heikinheimo, EK, Mielipidekirjoitus 25.3.2019: ”Aluepolitiikka ei kuulu julkiseen innovaatiorahoitukseen”

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 5. Koillisväylä, Arktinen meriteknologia, 6. Kaivostoiminta, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, 9.1 Matkailu, 9.2 Kauppa, rakentaminen, ICT, hyvinvointi, palvelut, METODI Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s