Liikennehankkeiden vaikutusselvitykset, referenssejä 1990-2015


Liikennehankkeiden vaikutusselvitykset, referenssejä 1990-2015

WP_20150627_185

Raippaluodon silta on oululaista osaamista, joka on syntynyt public-private -kumppanuudessa, virkamiesten tilatessa, yritysten tuottaessa ja yliopistojen tehdessä oman osuutensa (siltatekniikan professuuri pitäisi palauttaa Oulun yliopistoon arktisen kasvavan siltaosaamisen kysynnän vuoksi). Merenkurkussa yhteyksiä tulee edelleen kehittää  ja vaikutuksia arvioida.  Osaaminen on käytettävissä.  Yrjö Myllylä on mm. tehnyt ensimmäisen YVA-lakiluonnoksen mukaisen vaikutusselvityksen ”Hailuodon liikenneyhteyksien kehittämisen tarveselvitys – Vaikutukset yhdyskuntakehitykseen”  1990-luvun alussa ja osallistunut YVA ry:n perustamiskokoukseen vuonna 1994. Kuva YMy 2015.

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, METODI, O. YHDYSKUNTASUUNNITTELU JA MAANKÄYTTÖ Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s