Miksi kannattaa tilata RD Aluekehitykseltä? Katso 42 RD Aluekehityksen ylivoimatekijää ja kilpailuetua hyödyksesi!


.

RD Aluekehitys Oy EK:ssa. Hanke Alueellisen yritys- ja innovaatioympäristön kehittäminen, VNK 12/2006. Valokuva Yrjö Myllylä. Kuvassa selin nyk. Kasvupolut Oy:n hallituksen puheenjohtaja, silloinen kansanedustaja ja pääministeri Matti Vanhasen asettama selvitysmies Kyösti Karjula. RD Alukehitys Oy:n Yrjö Myllylä toimi selvityshankkeen pääsihteerinä. Tärkein viesti oli saada innovaatiokäsitteeseen oikea ymmärrys – innovaatio ei ole idea tai keksintö vaan hyötykäyttöön otettu uudistus. Tämän ymmärtäminen vaikuttaa koko innovaatiojärjestelmäajatteluun ja vie sitä kohti markkinalähtöistä toimintaa. Innovaatiokäsitteen ymmärtäminen on 1/42 syystä käyttää RD Aluekehitys Oy:tä.

RD Aluekehitys Oy:n ylivoimatekijät – Miksi kannattaa tilata RD Aluekehitykseltä?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

There is many good reason to order from Regional Developiment RD Ltd, please take contact!

Referencies in English.

Contact information.

RD Aluekehitys Oy:n ylivoimatekijät – Miksi kannattaa tilata RD Aluekehitykseltä?.

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 6. Kaivostoiminta, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, 9.1 Matkailu, METODI, O. YHDYSKUNTASUUNNITTELU JA MAANKÄYTTÖ. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s