Kiinan Mohessa joulupukki edustaa Suomea ja sen yrityksiä kesät talvet jo vuodesta 2010 – katso uusimmat kuvat joulupukista ja tule mukaan!


Kiinan Mohessa joulupukki edustaa Suomea ja sen yrityksiä kesät talvet jo vuodesta 2010 – katso uusimmat kuvat joulupukista ja tule mukaan!.

Joulupukin on vienyt Kiinaan China Tekway Ltd, jonka kanssa RD Aluekehitys Oy on tehnyt yritysyhteistyötä. Yrityksen luvalla alla ja linkissä on tuoreet kuvat joulupukista Kiinassa. Myös YLEn toimittaja kävi tapaamassa joulupukkia joulun alla 2014.

???????????????????????????????

Mohen suomalainen joulupukki luo Suomi kuvaa ja promotoi esittein ja sovittavalla tavalla suomalaisten yritysten tuotteita. Pukin tavanneet haaveilevat käynnistä Suomessa. Kuva on otettu joulun alla 2014 Mohessa. Kuva julkaistu China Tekway Ltd:n luvalla (Timo P. Kiviaho). Kuvan Copyright China Tekway Ltd.

 

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 9.1 Matkailu, 9.2 Kauppa, rakentaminen, ICT, hyvinvointi, palvelut, O. YHDYSKUNTASUUNNITTELU JA MAANKÄYTTÖ Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s