24 vuoden mysteeri on selvinnyt FB:n avulla, Kotkan liikennetutkimuksen tekijöitä


KOTKAN LIIKENNETUTKIMUS
Facebook-kommenttini ja kuvat 13.1.2015: 24 vuoden mysteeri on tänään selvinnyt täällä ennakoinnin FB-sivustolla Petri Jussila n yrittäjyyttä koskevassa keskustelussa. Vuonna 1991 vastasin osaltani Kotkan liikennetutkimuksesta, jossa Suomen Gallup toimi liikennetutkimuksen haastatteluiden alihankkijana. Kuten asiaan kuuluu, asiasta tiedotettiin alueelle, jotta ihmiset motivoituvat vastaamaan eivätkä ihmettele tienvarrenkaan liikennelaskentoja ja kysymyksiä, mistä tulet, minne menet jne. Kotkan Sanomien toimittajalla oli kuvatekstit menneet väärinpäin. Minua kutsuttiin eräässä kuvassa Ari Rotoseksi ja haastattelija Ari Rotosta Yrjö Myllyläksi. Tämän johdosta minua kutsuttiin silloisessa työpaikassani Viatekissa, nykyisessä Ramboll Finland Oy:ssä, pitkään Ari Rotoseksi tai Rotoseksi. Kiitos FB ja Ari! Nyt oikea Ari Rotonen löytyi ja hän vielä muisti tilanteen ja saattoi todistaa, kuka kukin oli oikeasti. – Olisi näemmä  lisättävää julkaisu- ja referenssilistoihin, kun tämäkin tosihomma sieltä vielä puuttuu…

.

Kategoria(t): 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 7. Logistiikka ja yhteydet, METODI, O. YHDYSKUNTASUUNNITTELU JA MAANKÄYTTÖ Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s