HS Vieraskynä 1.5.2006: Sähköä olisi saatavissa myös Murmanskin alueelta


Myllylä, Yrjö (2006). Sähköä olisi saatavilla myös Murmanskin alueelta. Helsingin Sanomat, Vieraskynä / pääkirjoitus 1.5.2006. HS Vieraskynä 010506.

Tänään paukkuvien pakkasten päivänä Suomi tuo energiaa Venäjältä, Ruotsista ja Norjasta ja oma kapasiteetti on täyskäytössä mm. Inkoon hiilivoimalan alasajon ja TVO:n ydinvoimalahankkeen viivästymisen vuoksi. Tämän johdosta tuli mieeen tuoda vanha aihepiiriin liittyvä kirjoitukseni, joka julkaistiin silloin, kun kiisteltiin merikaapelin rakentamisesta Venäjältä Suomeen.

HS Vieraskynä 010506

HS Vieraskynä 010506

.

Ks. l

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 5. Koillisväylä, Arktinen meriteknologia, 6. Kaivostoiminta, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, O. YHDYSKUNTASUUNNITTELU JA MAANKÄYTTÖ Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s