”The Crowdsourcing Delphi: Combining the Delphi Methodology and Crowdsourcing Techniques”


”Joukkoistamis-Delfoi: Delfoi-menetelmän ja joukkoistamistekniikan yhdistäminen”

Helsingissä pidetään 16.-19.6.2013 kansainvälinen ISPIM-innovaatiokonferenssi, jonka aiheena on Innovointitoiminta globaaleilla markkinoilla – haasteet kestävälle kasvulle. Helsingin konferenssiin on hyväksytty seuraava artikkeli, jossa erityisenä case-hankkeen tarkastellaan Arktisen meriteknologian ennakointihanketta, www.amtuusimaa.wordpress.com:

Kaivo-oja, Jari, Santonen Teemu, Myllylä, Yrjö (2013) The Crowdsourcing Delphi: Combining the Delphi Methodology and Crowdsourcing Techniques. This paper will be presented at The XXIV ISPIM Conference – Innovating in Global Markets: Challenges for Sustainable Growth in Helsinki, Finland on 16-19 June 2013. Session: 2.2 Strategic Foresight, Strategic Agility and Future Orientation (SIG) Special Session. The publication is available to ISPIM members at www.ispim.org.

See also /Ks. myös

iKNOW Delphi 2.0 / iKNOW Delfoi 2.0 ja joukkoistaminen. Innovaatiotoimintaa tukeva vaativa case Eurooppa-tasolla mm. eri elämänalueiden, mm. energia-alan  muiden heikkojen signaalien ja villien korttien systemaattiseksi tunnistamiseksi:

Myllylä, Yrjö & Maurizio Sajeva & Jari Kaivo-oja & Samuli Aho (2011). iKnow Delphi 2.0  Country Report Finland. 104 p. October 2011. iKnow Project, Finland Futures Research Centre FFRC. < www.iknowfutures.eu>   <http://ffrc.utu.fi/ajankohtaista/iknow.html>

< http://www.utuonline.fi/sisalto/ajankohtaista/jatteista-tuotettavasta-kaasusta-tarkea-energialahde.html

<https://yrjomyllyla.wordpress.com/2012/02/05/iknow-delphi-2-0-country-report-finland/>

Anticipative actios as strengt of Democracy / Ennakointi demokratian vahvistajana

Myllylä, Yrjö & Jouni Marttinen, & Jari Kaivo-oja (2012). Ennakointi demokratian vahvistajana. Esimerkkinä EU:n palkitsema TKTT-konsepti ja muut kansainvälisessä arvioinnissa esille nostetut suomalaiset ennakointikäytännöt.  Futura 4/2012.  38-49. <https://www.doria.fi/handle/10024/93163>

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 3. STRATEGIAPROSESSIT, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, IN ENGLISH, METODI Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s