”Sino-Finnish Arctic Maritime 18.-19.11.2013, Tianjin Kiina”


”Suomalainen meriteollisuus on vahvistamassa toimintaansa entistä voimakkaammin arktisen meriteollisuuteen ja globaaliin liiketoimintaan. Erityisesti Kiina maailman merkittävimpänä meriteollisuusmaana ja kasvualueena on tärkeä kohde tulevaisuudessa.

Turun kaupunki, Turun seudun kehittämiskeskus ja Koneteknologiakeskus Turku Oy (Meriklusteriohjelma) ovat valmistelemassa Arktisen meriteollisuuden seminaaria ja b-2-b -tapaamisia ja vierailuja Tianjinssa, Kiinassa ajalle 18-22.11.2013. Tapahtuma tullaan järjestämään vuosittain.

Seminaari ja tapaamiset ovat osa Turku Seas 2020 -toimintasuunnitelmaa ja tukevat meriteollisuuden kilpailukykymietintöä. Tapahtumat tehdään yhteistyössä Team Finland -yhteisön kanssa.

Lähde: http://www.meridiem.fi/news/8/68/The-First-Annual-Finnish-Chinese-Arctic-Seminar-18-19-11-2013-Tianjin-Kiina#.UkAwtT9Cped

”Matkan tiimoilta järjestetään aamubrunssi, jossa esitellään tarkempi ohjelma ja muut matkaan liittyvät käytännön asiat.

Aika: 2.10. klo 9.00-10.30

Paikka: Meridiem, Datacity, Lemminkäisenkatu 14-18 C, 6. kerros (huom! uusi osoite)

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan ja keskustelemaan lisää!

Tarjoilujen vuoksi ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 27.9.2013” (ks. ilmottautumislinkki ylläolevat linkistä).

***

Suositeltava Kiina-asiantuntija ja konsultti www.chinatekway.com.

Yrityksen edustaja osallistui myös Arktisen meriteknologian ennakointihankkeeseen asiantuntijana:

“China Tekway Oy Ltd is a client-oriented consulting and engineering company specializing in technology project management and business process services in China and Asia”

Kategoria(t): 1. ALUEKEHITYS, 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI, 4. Osaamis- ja koulutustarpeiden ennakointi, 5. Koillisväylä, Arktinen meriteknologia, 7. Logistiikka ja yhteydet, 8. Energia ja ympäristö, IN ENGLISH Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s