Mitä on ennakointi? RD Video


Mitä on ennakointi? Videolla esitellään etenkin ennakoinnin TTT-malli ranskalaisen ennakoinnin asiantuntija Michel Godetin ajatteluun pohjautuen (ks. esim. Godet 1994: ”From anticipation to action. A handbook of strategic prospective”, UNESCO Publishing. Ajattelutapaan soveltaen on kehitetty Suomessa mm. videon tekijän Yrjö Myllylän ja ennakoinnin asiantuntija Jouni Marttisen keskeisestä toimesta alueellisen ennakoinnin käytäntö, joka on arvioitu EU:n parhaimmaksi EU:n komission YK:n ILO:lta tilaamassa arvioinnissa. Käytäntö on esitelty mm. referee-artikkelissa Futura 4/2012 numerossa ”Ennakointi demokratian vahvistajana. Suomalaiset ennakointikäytännöt menestyvät eurooppalaisessa vertailussa” (Myllylä, Yrjö & Jouni Marttinen & Jari Kaivo-oja, https://www.doria.fi/handle/10024/93163​).

Kategoria(t): 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s