Yrjö Myllylä aloittanut XAMKissa Kymenlaakson maakunnallisen ennakointimallin luomisessa


Yrjö Myllylä on aloittanut projektipäällikön tehtävissä Kymenlaakson maakunnallisen koulutustarpeiden ennakointimallin luomiseksi huhtikuusta 2018 alkaen. Työ  jatkuu syyskuun loppuun osa-aikaisesti, jonka jälkeen hän keskittyy tehtävään täysiaikaisesti. Syyskuun loppuun asti hänellä on hoidettavana  myös Turun kauppakorkeakoulun Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen nimissä toteutettava ns. VN TEAS -hanke.

XAMK on Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy. XAMKilla on kampukset Kouvolassa, Kotkassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Hankkeeseen osallistuu myös muita alueen oppilaitoksia ja toimijoita, kuten Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO, Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto Ekami ja Kouvolan Aikuiskoulutussäätiö. Lisäksi hankkeen toteutukseen osallistuvat monet maakunnalliset ja seudulliset tahot.

Hankkeen esittelysivut XAMKin sivuilla: Etiäinen – Koulutustarpeiden ennakointi.

.

.

Kategoria(t): 2. TULEVAISUUDEN ENNAKOINTI. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s