”Elää aikaansa edellä”

.

Arktisen meriteknologian ennakointihankkeen loppuraportin luovutus Arktisen seuran puheenjohtaja Esko Aholle (kesk). Kuvan Copyright, Jon McEwan, oik.

”Tulevaisuudentutkimuksen yhtenä johtavista asiantuntijoista Yrjö Myllylä tunnetaan eri yhteiskuntapiireissä etenkin Delfoi-metodin soveltajana ja sen kehittäjänä. Hän on kehittänyt ja ottanut käyttöön ns. palaute-Delfoin sekä hyödyntänyt tutkimuksissaan ja niiden viestinnässä edelläkävijänä Delfoi-sovellusta tietoverkoissa, internetissä ja sosiaalisessa mediassa.”

”Yrjö Myllylä tunnetaan laajalti akateemisissa ja yhteiskunnallisissa yhteyksissä sekä useissa alan yhteisöissä. Hän on mm. Tulevaisuuden tutkimuksen seuran, Suomen Maantieteellinen Seuran, Helsingin kauppakorkeakoulun tutkimusryhmän Delfoi-menetelmäkonsultti, Delfoi-menetelmän ja tulevaisuuden tutkimuksen valtakunnallisten asiantuntijaverkostojen jäsen.”

”Hänen asiantuntijaroolejaan ovat mm. eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan Venäjä-skenaarioryhmä, Varsinais-Suomen ennakointifoorumi, YVA ry, opetusministeriön sivistysbarometrihankkeen asiantuntija, Otavan opiston avoimen korkeakoulun opetuksen kehittäjä, asiantuntijana työ- ja elinkeinoministeriön aluekehittämishankkeissa, Lapin yliopiston koulutusohjelmissa, eri work shopeissa ja seminaareissa. – Myllylä on toiminut itsekin useita vuosia päätoimisena yrittäjänä vuodesta 1994 alkaen.”

”Elää
aikaansa
edellä”

“Euroopan unionin parhaimman alueellisen ennakointikäytännön kehittäjä ja soveltaja”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s